نایب رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان گفت: ما از ظرفیت انتخابات برای طرح دیدگاه هایمان استفاده کردیم و در نهایت هم دو کاندیدا نخواهیم داشت و روحانی و جهانگیری هر دو باقی نمی مانند. به نقل از صدا نیوز ، حجت الاسلام موسوی لاری نایب رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در نشست خبری […]
نایب رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان گفت: ما از ظرفیت انتخابات برای طرح دیدگاه هایمان استفاده کردیم و در نهایت هم دو کاندیدا نخواهیم داشت و روحانی و جهانگیری هر دو باقی نمی مانند.
وی ادامه داد: در مقطعی احساس شد که آقای روحانی کاندیدای قطعی ماست اما ما با یک سلسله مسائل رسانه ای روبرو هستیم و یک نفر با تعداد زیادی افراد مواجه است و به همین دلیل نیاز است فرد دیگری به وی کمک کند.
موسوی لاری اظهار داشت: از آن مهمتر اینکه جریان اصلاحات از فرصت پدید آمده در جریان انتخابات ریاست جمهوری باید برای طرح دیدگاه های خود استفاده کند، ما باید بگوییم به عنوان جریان اصلاحات برای اداره کشور چه برنامه ای داریم و اگر با آقای روحانی و یا هر کس دیگری همکاری می کنیم می خواهیم این برنامه ها اجرایی شود.
نایب رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان تبلیغ برنامه های اصلاح طلبان با استفاده از فرصت رسانه ای موجود را یکی از دلایل معرفی جهانگیری به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان عنوان کرد و تأکید کرد: ما پیشنهاد چند نفر را داده بودیم که در جلسه شورای عالی سیاست گذاری مطرح شد که ما باید قطعاً فرد و یا افراد دیگری را در کنار آقای روحانی داشته باشیم که بتوانند نظرات ما را به صورت کامل مطرح کنند، برخی دوستان به هر دلیلی مایل به ورود نبودند.
وی افزود: آقای جهانگیری به اصرار خود آقای روحانی وارد شد. ما در همه مراحل نیز گفته بودیم که هر کدام از دوستان که می آیند حتما باید آقای روحانی به ورود ایشان واکنش و تلقی منفی نداشته باشند.
موسوی لاری تصریح کرد: ما از ظرفیت انتخابات برای طرح دیدگاه هایمان استفاده کردیم و در نهایت هم مطمئناً ما دو کاندیدا نخواهیم داشت و آقای روحانی و جهانگیری هر دو باقی نخواهند ماند.
نایب رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان گفت: ما اطمینان داریم که جمع بندی روشن خواهیم داشت. آقای جهانگیری دیدگاه های خود را که ناظر بر دیدگاه اصلاح طلبان است مطرح خواهد کرد. آقای روحانی نیز به عنوان کاندیداهای اصلی و محوری دیدگاه های خود را مطرح می کند و در نهایت همان جمعی که از آقای روحانی به عنوان کاندیدای اصلی و آقای جهانگیری به عنوان فردی که دیدگاه های اصلاح طلبان را بیان می کند حمایت کرد، کمک می کند تا در مرحله نهایی و فینال یک نفر ورود کند.
موسوی لاری همچنین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص زمان کناره گیری جهانگیری به نفع روحانی گفت: من این واژه پوششی را نمی دانم چیست و چطور استفاده شده است.
وی ادامه داد: جمع بندی جریان اصلاحات این بود که باید فردی برنامه های اصلاح طلبان را اعلام کند که اقای جهانگیری در اولین مواجهه و مناظره خوب از پس ان بر آمد و دیدگاه های خود را بیان کرد.
نائب رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان ادامه داد: همان جریانی که حامی آقای روحانی است و از آقای جهانگیری دعوت کرده است، همان جریان موضوع را مدیریت خواهد کرد که در نهایت یک نفر بماند و با هماهنگی آقای جهانگیری و روحانی این اتفاق خواهد افتاد.
وی افزود: فرصت زیادی باقی مانده در این مدت فضای کشور دستمان می آید و مسائل حاشیه ای را می توان بررسی کرد بنای تقابل و تنش نیست یک رقابت برنامه ای و فکری وجود دارد.
موسوی لاری در خصوص ستاد های جهانگیری گفت: آقای جهانگیری بنا ندارد ستاد مستقلی داشته باشد و قرار است از ظرفیت های موجود استفاده کند.
موسوی لاری اظهار داشت: جریان اصلاحات معتقد به حضور سلایق مختلف در عرصه اداره کشور در درون جبهه اصلاحات است و در این راستا توانسته اختلاف سیلقه ها را به رسمیت شناخته و در یک جهت مشخص بسیج کند.
وی با تاکید بر اینکه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها فعال خواهد بود، گفت: قرار است همه احزاب اصلاح طلب در انتخابات شوراها به یک لیست واحد دست یابند. آخرین تشکلی که به این جمع پیوست حزب اعتدال و توسعه بود که برای رسیدن به وفاق تلاش می کنند.
نایب رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان با بیان اینکه فضای امروز ما اجماعیتر از گذشته است، گفت: یک گام به جلو برداشتیم که یک موقعیت برای جریان اصلاحات است.
موسوی لاری در خصوص فهرست اصلاح طلبان در انتخابات شوراها گفت: برای دستیابی به فهرست واحد با تقاضای ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر از داوطلبان مواجه شدیم که این افراد بر اساس شاخص هایی مورد ارزیابی قرار می گیرند تا به فهرست ۲۱ نفره برسیم.
وی بررسی وضعیت موجود، مشکلات شهرها، چالش های کلان شهرها و برنامه های آینده را از شاخص های بررسی نامزدهای اصلاح طلبان در انتخابات شوراها خواند.
نایب رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان اظهار داشت: شورا این شاخص ها را اختیار کارگروه ۱۵ نفره کارشناسان قرار می دهد تا فارغ از تمایلات حزبی و گروهی مورد بررسی قرار گیرد.
موسوی لاری ادامه داد: کار کارگروه در مرحله اول نهایی شده و ۵ برابر مورد نیاز افرادی که از نظر ما واجد شرایط هستند انتخاب شدند، از ۷۰۰ نفر به ۱۰۰ نفر رسیده ایم.
نایب رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان ادامه داد: در هیات رئیسه شورا غربالگری دیگری تا امروز انجام می شود که دو تا سه برابر ظرفیت انتخاب می شوند و این افراد برای تصمیم گیری نهایی به شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان معرفی خواهند شد.
منبع : خبر گزاری مهر