محققان در تازهترین تحقیقات خود دریافتند که مصرف روغن زیتون باعث کاهش وزن و جلوگیری از ابتلا به دیابت میشود. بر این اساس پژوهشگران ترکیبی به نام اُلئوروپین را در روغن زیتون مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند که این روغن در تولید انسولین بیشتر و تنظیم سوخت و ساز بدن کمک فراوانی میکند […]
محققان در تازهترین تحقیقات خود دریافتند که مصرف روغن زیتون باعث کاهش وزن و جلوگیری از ابتلا به دیابت میشود.
بر این اساس پژوهشگران ترکیبی به نام اُلئوروپین را در روغن زیتون مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند که این روغن در تولید انسولین بیشتر و تنظیم سوخت و ساز بدن کمک فراوانی میکند و اجازه میدهد سلولها از قند برای تولید انرژی استفاده کنند.
به گفته محققان، این شرایط احتمال ذخیره و افزایش وزن را کاهش میدهد.
همچنین در این تحقیقات مشخص شد ترکیب اُلئوروپین به کاهش سطوح سمی هورمونی به نام آمیلین کمک میکند که در افراد مبتلا به دیابت وجود دارد.
پزشکان توصیه میکنند در سبد غذایی روزانه از روغن زیتون و هر نوع محصولی بر پایه زیتون استفاده شود.
نتایج این تحقیقات در شماره اخیر مجله Biochemistry به چاپ رسیده است.