به گزارش صدانیوز ، تحقیق انجامشده توسط دانشگاه هانریش-هاین و موسسه تحقیقاتی IUF-Leibniz برای موسسه Enviromental Medicine در دوسلدورف نشان میدهد مادهای(پروتئین حیاتی p27) در قهوه (و همچنین در چای) وجود دارد که عملکرد سلولهای قلب و عروق را بهبود میبخشد. کافئین همچنین به گفته این محققان میتوکندری را تقویت کرده و با بردن انرژی […]
به گزارش صدانیوز ، تحقیق انجامشده توسط دانشگاه هانریش-هاین و موسسه تحقیقاتی IUF-Leibniz برای موسسه Enviromental Medicine در دوسلدورف نشان میدهد مادهای(پروتئین حیاتی p27) در قهوه (و همچنین در چای) وجود دارد که عملکرد سلولهای قلب و عروق را بهبود میبخشد.
کافئین همچنین به گفته این محققان میتوکندری را تقویت کرده و با بردن انرژی به سلول، آنها را سالم نگهداشته و محافظت میکند.
{ راکیزه یا میتوکندریا، در یاخته (سلول)، اندامکی است که وظیفه آن تنفس سلولی و نوعی اندامک انتقال انرژی است که موجب میشوند انرژی شیمیایی موجود در مواد غذایی با عمل فسفوریلاسیون اکسیداتیو، به صورت پیوندهای پرانرژی فسفات (آدنوزین تریفسفات) ذخیره شود.}
گفتنی است کافئین از قلب موشهای چاق، پیش دیابتیها و مُسِن حمایت کرده و سکته قلبی را کاهش میدهد.
محققان آلمانی اکنون به این موضوع فکر میکنند که کافئین ممکن است سلولهایی در بدن ایجاد کند که شریانها و رگهای خونی سالمتر را در برگرفته و توانایی در برابر آسیبدیدگی را افزایش دهد.
طبق این تحقیقات به بازنشستهها توصیه میشود برای محافظت از قلب و ترمیم عضلات قلب روزی ۴ فنجان قهوه میل کنند. این محرک پروتئینی داخل کافئین میتواند به ترمیم قلب پس از حمله قلبی نیز کمک کند.