اعزام یک ناوهواپیمابر آمریکا به آب های شبه جزیره کره

شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز به نقل از «ستاد فرماندهی اقیانوس آرام» ارتش ایالات متحده می‌گوید دریاسالار هری هریس، فرمانده این ستاد، دستور اعزام گروه ضربت کارل وینسون را از آب‌های سنگاپور صادر کرده‌است. رسانه‌ها به نقل از مقام‌های ایالات متحده می‌گویند ناو هواپیمابر کارل وینسون در راس یک گروه ضربت نیروی دریایی آمریکا، به نزدیکی […]

شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز به نقل از «ستاد فرماندهی اقیانوس آرام» ارتش ایالات متحده می‌گوید دریاسالار هری هریس، فرمانده این ستاد، دستور اعزام گروه ضربت کارل وینسون را از آب‌های سنگاپور صادر کرده‌است.

رسانه‌ها به نقل از مقام‌های ایالات متحده می‌گویند ناو هواپیمابر کارل وینسون در راس یک گروه ضربت نیروی دریایی آمریکا، به نزدیکی کره شمالی اعزام می‌شود. تحولات اخیر در پی «افزایش نگرانی‌ها» از اقدامات نظامی پیونگ‌یانگ صورت می‌گیرد.

خبرگزاری رویترز به نقل از مقام آمریکایی که نامش فاش نشده می‌گوید این گروه ضربت دریایی که گروه کارل ویسنون نامیده می‌شود، از آب‌های سنگاپور به اطراف شبه‌جزیره کره می‌رود.

شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز به نقل از «ستاد فرماندهی اقیانوس آرام» ارتش ایالات متحده می‌گوید دریاسالار هری هریس، فرمانده این ستاد، دستور اعزام گروه ضربت کارل وینسون را از آب‌های سنگاپور صادر کرده‌است.

پیش از این «ستاد فرماندهی اقیانوس آرام» در توئیتر خود از پهلو گرفتن کارل وینسون در سنگاپور، پس از بازگشت از رزمایش مشترک ارتش آمریکا و ارتش کره جنوبی، خبر داده بود.

دیو بنهم، سخنگوی مرکز فرماندهی آمریکا در اقیانوس آرام، گفته است: “تهدید مهم در این منطقه کره شمالی است به دلیل تلاش برای داشتن توانایی تسلیحاتی هسته‌ای و همچنین به دلیل برنامه آزمایشهای موشکی آن که غیرمسئولانه است و باعث بی‌ثباتی می‌شود.”

ارتش آمریکا چهارشنبه (۵ آوریل) تایید کرد که کره شمالی یک موشک بالستیک میان برد را از یک مرکزی نظامی در نزدیکی بندر شرقی سینپو به سوی دریای ژاپن پرتاب کرده است. این آزمایش تازه‌ترین اقدام کره شمالی در چارچوب برنامه موشکی این کشور بوده که در آستانه سفر شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین به آمریکا صورت گرفت.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، گفته است که کشورش آماده است تا مقابل تهدید هسته‌ای کره شمکالی خود به تنهایی وارد عمل شود.

پیشتر مقامات کاخ سفید گفته بودند که آمریکا توان نظامی این کشور را برای دفاع از متحدان خود در آسیای شرقی در مقابل کره شمالی افزایش می‌دهد.

چند روز پیش کاخ سفید گفت رئیس جمهور آمریکا، به شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن اطمینان داده که آمریکا در کنار این کشور و کره‌جنوبی در مقابل تهدیدات کره شمالی خواهد ایستاد.

رییس جمهوری آمریکا پیشتر در سخنانی گفته بود که کشورش معضل تهدید هسته‎ای کره شمالی را با کمک چین و یا بدون آن حل خواهد کرد. ترامپ در مصاحبه‎ای با روزنامه فایننشال تایمز گفت: “به شما گفته باشم اگر چین تهدید کره شمالی را حل نکند ما می‎کنیم.”

چین حامی اصلی کره شمالی است.

شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین، و ترامپ اخیرا در آمریکا با یکدیگر دیدار کردند. همکاری تجاری و تلاش برای کنترل کره شمالی، از جمله محورهای اصلی گفتگو بین رهبران این دو کشور بوده است.

این تحولات در حالی اتفاق افتاده است که چند روز پیش آمریکا در حمله ای غافلگیرانه یکی از پایگاه های هوایی ارتش سوریه را ۵۹ موشک کروز هدف قرار داد. براساس گزارش ها در این حمله پایگاه شعیرات به شدت آسیب دید.

تحرکات اخیر نظامی آمریکا علیه کره شمالی این گمانه زنی را تقویب می کند  که امریکا ممکن است همانگونه که در سوریه عمل کرد علیه کره شمالی نیز وارد میدان شود.

هشدار روسیه به آمریکا درباره اعزام کشتی‎های جنگی به سواحل کره شمالی
یک مقام روسیه در سخنانی اعزام ناوگروه دریایی آمریکا به سواحل کره شمالی را اقدامی نامطلوب خواند.

ویکتور اوزیروف، رئیس کمیته امنیت و دفاع مجلس روسیه در مصاحبه با اسپوتنیک گفت: اعزام ناوگروه دریایی آمریکا به سواحل شبه جزیره کره، پیونگ یانگ را به سمت اقدامات خصمانه سوق می‎دهد.

وی با اشاره به اینکه نیروی دریایی آمریکا با این اقدام قوانین بین المللی را نقض نمی‎کند و می‎تواند در هر نقطه از اقیانوس آرام مستقر شود اظهار داشت: با این وجود حضور کشتی‎های آمریکایی در سواحل کره شمالی در سایه تلاش برای مذاکره با پیونگ یانگ اقدامی نامطلوب است.

 

منبع:الف


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید