دولتها و جناحهای سیاسی بهتر است به جای رویکرد صرفاً سیاسی و انتخاباتی به دانشجو، به معیشت و دغدغههای شغلی آنها نیز توجه کنند تا از یک طرف بدهکاری خود به قشر دانشجو را صاف کنند و از طرف دیگر کشور را با استفاده از ظرفیتهای علمی دانشجویان در مسیر رشد و توسعه همهجانبه قرار […]
دولتها و جناحهای سیاسی بهتر است به جای رویکرد صرفاً سیاسی و انتخاباتی به دانشجو، به معیشت و دغدغههای شغلی آنها نیز توجه کنند تا از یک طرف بدهکاری خود به قشر دانشجو را صاف کنند و از طرف دیگر کشور را با استفاده از ظرفیتهای علمی دانشجویان در مسیر رشد و توسعه همهجانبه قرار دهند.
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بیکاری و بدهکاری بسیاری از فارغالتحصیلان دانشگاهی و ناامیدی دانشجویان امروز را از معضلهای جدی کشور قلمداد کرد.
در بخشی از این یادداشت که در صفحه شخصی دکتر رضایی در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است: «در صحنه تحولات سیاسی و اجتماعی ایران اسلامی و به ویژه در دوران انقلاب و دفاع مقدس و حماسههای سیاسی همچون انتخابات، “پیشرو بودن” ویژگی خاص دانشجویان بوده است. ۱۶ آذر نیز آن تحول انقلابی بزرگی بود که توسط دانشجویان جهت تثبیت دستاوردهای انقلاب رقم خورد.»
استاد دانشگاه امام حسین افزود: «بنابراین باید گفت، تاکنون دانشجویان رسالت علمی و انقلابی خود را به خوبی انجام دادهاند؛ اما آیا دولتهای پس از جنگ نیز متقابلاً برای رفع دغدغههای صنفی و شغلی دانشجویان کار درخور توجه ای انجام دادهاند و به رسالت خود در قبال دانشجو عمل کردهاند؟ آمارهای موجود میگوید پاسخ به این پرسش منفی است.»
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: «دولتها و جناحهای سیاسی بهتر است به جای رویکرد صرفاً سیاسی و انتخاباتی به دانشجو، به معیشت و دغدغههای شغلی آنها نیز توجه کنند تا از یک طرف بدهکاری خود به قشر دانشجو را صاف کنند و از طرف دیگر، کشور را با استفاده از ظرفیتهای علمی دانشجویان در مسیر رشد و توسعه همهجانبه قرار دهند.»
محسن رضایی که خود از دانشگاه برآمده، در سال ۱۳۵۲ در رشته مهندسی مکانیک وارد دانشگاه علم و صنعت شد، اما به دلیل فعالیتهای سیاسی تحصیل را رها کرد. پس از پایان جنگ ایران و عراق، به دانشگاه علم و صنعت بازگشت ولی بار دیگر تحصیلات مهندسی خود را نیمهکاره گذاشت و مدیریت فعالیت هایش ادامه دارد.
این استاد دانشگاه امام حسین در سال ۱۳۶۹ در مقطع کارشناسی اقتصاد در مرکز آموزش سازمان برنامه و بودجه تحصیلات خود را از ابتدا آغاز کرد. او کارشناسی ارشد اقتصاد را نیز از دانشگاه تهران اخذ نمود. سپس در سال ۱۳۷۹ موفق شد، مدرک دکترای اقتصاد خود را از دانشگاه تهران دریافت نماید. فرماندهی سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس، بنای تأسیس دانشگاه امام حسین، دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله و دانشکده فرماندهی سپاه را گذاشت.