حملات بیولوژیکی مرگبارتر از جنگ هسته ای است

بیل گیتس به رهبران جهان هشدار داد:حملات بیولوژیکی بیشتر ازحملات هسته ای مردم را می کشد. وی معتقد است، بیماری های همه گیر ناشی از این ویروس ها در حال حاضر یکی از مرگبارترین تهدیدهایی است که جهان با آن مواجه است و با این حال دولت ها نسبت به گستردگی این خطر بی توجه […]

بیل گیتس به رهبران جهان هشدار داد:حملات بیولوژیکی بیشتر ازحملات هسته ای مردم را می کشد.

وی معتقد است، بیماری های همه گیر ناشی از این ویروس ها در حال حاضر یکی از مرگبارترین تهدیدهایی است که جهان با آن مواجه است و با این حال دولت ها نسبت به گستردگی این خطر بی توجه هستند.
ثروتمندترین مرد جهان پیش از سخنرانی در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت دولت ها نگران گسترش تسلیحات هسته ای و شیمیایی هستند و خطر جنگ افزارهای بیولوژیکی را نادیده می گیرند.
گیتس که بنیاد خیریه اش بودجه تحقیقات درباره تشخیص سریع شیوع بیماری های فراگیر و افزایش سرعت تولید واکسن را فراهم می کند به مقامات و سران جهان خواهد گفت شیوع بیماری همه گیر مرگبار بعدی در جهان می تواند از صفحه رایانه یک تروریست آغاز شود.
وی به روزنامه دیلی تلگراف گفت: «بیماری های همه گیر طبیعی ممکن است بسیار گسترده باشد اما بیوتروریسم با ایجاد عمدی یک بیماری همه گیر، از همه آنها گسترده تر خواهد بود.»
گیتس افزود: «شما ممکن است فکر کنید می توانید تاثیرات تسلیحات هسته ای را پس از کشته شدن صد میلیون نفر متوقف کنید. اما بیماری آبله متوقف نخواهد شد، اگر این بیماری شیوع پیدا کند، تلفات آن بیشتر از تلفات تسلیحات هسته ای خواهد بود.»
وی در ادامه گفت: «مهندسی ژنتیک به شکل حیرت انگیزی در حال پیشرفت است. پیش از این، بلند پروازی ها درباره جنگ افزارهای بیولوژیکی به چند کشور محدود می شد اما اکنون در اختیار گروه های کوچک با منابع و مهارت های محدود نیز قرار گرفته است. این روزها ساخت ویروس آبله نیاز به تخصص بیولوژیکی چندانی ندارد.»
وی تاکید کرد تلفات احتمالی ناشی از شیوع یک بیماری می تواند بیشتر از تلفات حاصل از تغییر آب و هوا یا جنگ هسته ای باشد. گیتس در سخنرانی خود در این کنفرانس خواهد گفت بیشترین کارهایی که برای محافظت در مقابل شیوع طبیعی بیماری های همه گیر لازم است، برای آمادگی در مقابل حمله بیولوژیکی عمدی نیز ضروری است. محققانی که در بنیاد خیریه گیتس کار می کنند بر این عقیده اند که کشورها باید به سلاح های جدید از جمله واکسن ها، داروها و تکنیک های تشخیص برای مبارزه با شیوع چنین بیماری هایی دست یابند. توانایی تولید هر چه سریعتر یک واکسن در زمان شیوع یک بیماری بسیار اهمیت دارد و می تواند جان تعداد بسیار زیادی را نجات دهد.
گیتس گفت در حال حاضر تولید و دریافت مجوز یک واکسن جدید ده سال طول می کشد و برای توقف شیوع یک بیماری مرگبار باید این زمان به نود روز کاهش یابد.
وی تاکید کرد لزوم توقف شیوع یک بیماری و آمادگی کشورها برای آن به همان اندازه ای که این کشورها خود را با رزمایش ها برای جنگ آماده می کنند، اهمیت دارد.

بیل گیتس، مؤسس مایکروسافت و ثروتمندترین مرد جهان گفت روبات هایی که مشاغل انسانی را اشغال کرده اند، باید سهم مالیات خود را بپردازد.
به نوشته نیویورک پست، بیل گیتس در مصاحبه با کوارتز گفت: «در حال حاضر، کارگری که در کارخانه کار می کند و به اندازه ۵۰ هزار دلار کار می کند، از او بابت درآمد، تامین اجتماعی و چیزهای دیگر مالیات می گیرند. اگر قرار باشد یک روبات همان کارها را انجام دهد، باید همان اندازه مالیات از روبات هم گرفته شود.»
وی گفت وضع مالیات بر روبات ها می تواند به تامین بودجه طرح هایی همچون نگهداری از سالمندان و کار با کودکان در مدارس کمک کند.
به گفته کوارتز، قانونگذاران اتحادیه اروپا در گذشته پیشنهاد وضع مالیات بر روبات ها را بررسی کرده بودند. پایگاه خبری ری‌کُد (Recode) به نقل از شرکت مشاوره مک کینسی اعلام کرد ۵۰ درصد از مشاغلی که انسان ها از عهده آن بر می آیند، برای روبات ها دشوار است و فقط در آمریکا ممکن است حدود دو تریلیون و ۷۰۰ میلیارد دلار ضرر داشته باشد.

منبع : خبرگزاری آریا


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید