مصرف روزانه ۴ فنجان قهوه مرگ زودرس را دو سوم کاهش می‌دهد

قهوه
قهوه

بررسی محققان انگلیسی نشان داده است، نوشیدن روزانه ۴ فنجان قهوه می‌تواند خطر بروز مرگ زودرس را تا دو سوم کاهش دهد.   این مطالعه که توسط محققان کالج لندن انجام شده متذکر شده است، زنان باردار و کودکان باید در مورد مصرف زیاد کافئین احتیاط کنند. محققان اسپانیایی نیز بعد از یک دهه پژوهش بر […]

بررسی محققان انگلیسی نشان داده است، نوشیدن روزانه ۴ فنجان قهوه می‌تواند خطر بروز مرگ زودرس را تا دو سوم کاهش دهد.

 

این مطالعه که توسط محققان کالج لندن انجام شده متذکر شده است، زنان باردار و کودکان باید در مورد مصرف زیاد کافئین احتیاط کنند.

محققان اسپانیایی نیز بعد از یک دهه پژوهش بر روی افراد ۲۵ تا ۶۰ سال به این نتیجه رسیدند که ترکیبات گیاهی موجود در آنتی‌اکسیدان قهوه می‌تواند به میزان چشمگیری بازدارنده سرطان باشد.

ماه گذشته نتایج یک مطالعه بر روی ۵۲۰،۰۰۰ نفر به سرپرستی محققان ارشد کالج لندن نشان داد که قهوه عملکرد کبد را بهبود می بخشد، التهاب را کاهش و سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد.

آژانس ایمنی مواد غذایی اروپا توصیه می‌کند که مردم روزانه بیش از ۰٫۴ گرم کافئین مصرف نکنند؛ این مقدار معادل پنج اسپرسو یا چهار فنجان قهوه فوری است.

پروفسور مِتین از بنیاد قلب انگلیس گفت: «بهترین راه برای به حداقل رساندن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی و مرگ زودرس، تمرکز بر یک شیوه زندگی سالم که شامل یک رژیم غذایی متعادل می‌شود، است.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید