هزینه ۱۶۰ تریلیون دلاری نابرابری دستمزدهای زنان و مردان

به گزارش صدانیوز ، در بسیاری از کشورها میزان تحصیلات دختران به طور میانگین پایین‌تر از میزان تحصیلات پسران است و به جز شکاف آموزشی، مسائلی چون تبعیض و هنجارهای اجتماعی باعث شکل دادن به میزان مشارکت زنان در بازار کار می شود. زنان شانس کمتری از مردان برای حضور در بازار کار و دریافت […]

به گزارش صدانیوز ، در بسیاری از کشورها میزان تحصیلات دختران به طور میانگین پایین‌تر از میزان تحصیلات پسران است و به جز شکاف آموزشی، مسائلی چون تبعیض و هنجارهای اجتماعی باعث شکل دادن به میزان مشارکت زنان در بازار کار می شود. زنان شانس کمتری از مردان برای حضور در بازار کار و دریافت دستمزد دارند و حتی زنانی که به بازار کار ورود پیدا می کنند نیز اغلب مشغول به کارهای پاره وقت و یا بخش های غیررسمی  می شوند که دستمزدهای پایین تری دارد و همین مسائل باعث کاهش صدا و قدرت چانه زنی زنان شده است.

بانک جهانی همچنین می افزاید که احتمال خشونت علیه زنان در محیط کار بیشتر از مردان است. کمبود فرصت های شغلی برای زنان نه تنها برای آنان که برای خانواده ها و کشورهای آنان هزینه های اقتصادی زیادی دارد. رسیدن به برابری جنسیتی می تواند باعث افزایش رفاه جامعه و رسیدن به حداکثر توانایی بالقوه رشد کشورها شود.

به گفته بانک جهانی، زنان ۳۸ درصد ثروت جهان را در دست  دارند که این نسبت برای کشورهای توسعه نیافته و کمتر توسعه یافته، کمتر از یک سوم است. خسارت نابرابری جنسیتی در درآمدها در سطح جهان معادل ۲۳۶۲۰ دلار به ازای هر نفر است که در کشورها و مناطق مختلف، این میزان با یکدیگر متفاوت خواهد بود.

از ۱۴۱ کشور مورد بررسی گزارش بانک جهانی، زیان نابرابری دستمزدهای زنان و مردان معادل ۱۶۰.۲ تریلیون دلار برآورد شده است که معادل ۲ برابر کل تولید ناخالص جهان است. همچنین در صورتی که زنان درآمدی برابر با مردان داشته باشند، سرمایه جهانی ۲۱.۷ درصد و ثروت جهان ۱۴ درصد افزایش خواهد یافت.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید