اینستاگرام جزو شبکه های اجتماعی پر مخاطب در کل جهان است که در ایران نیز مخاطبان بالایی دارد.به نقل از صدانیوز ،نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، کاهش استفاده از شبکه های اجتماعی منجر به کاهش افسردگی و حس انزوای اجتماعی میشود. به نقل از «timesnownews»نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، کاهش استفاده از شبکه های […]
اینستاگرام جزو شبکه های اجتماعی پر مخاطب در کل جهان است که در ایران نیز مخاطبان بالایی دارد.به نقل از صدانیوز ،نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، کاهش استفاده از شبکه های اجتماعی منجر به کاهش افسردگی و حس انزوای اجتماعی میشود. به نقل از «timesnownews»نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، کاهش استفاده از شبکه های اجتماعی منجر به کاهش افسردگی و حس انزوای اجتماعی میشود.
تحقیقات جدید ایالات متحده نشان داده که کاهش زمان صرف شده در شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، اسنپ چت و اینستاگرام ممکن است به بهبود وضعیت سلامت کمک کند.
این پژوهش جدید که توسط محققان دانشگاه پنسیلوانیا صورت گرفته تایید میکند، شبکه های اجتماعی و به طور کلی اینترنت عامل مهمی در افزایش قابل توجه نرخ افسردگی هستند.
یافتههای منتشر شده در مجله روانشناسی اجتماعی نیز نشان میدهد، کاهش زمان استفاده از شبکه های اجتماعی به طور مستقیم منجر به کاهش سطح ترس و اضطراب میشود.
هانت، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه پنسیلوانیا میگوید: «عجیب است؛ اما واقعیت است که ارتباط کمتر با اینستاگرام برابر با سلامت روان بهتر است؛ به این دلیل که افراد در اینستاگرام آنچه که هستند را بروز نمیدهند و خلاف زندگی واقعی شان هستند».
شبکه های اجتماعی همان طور که میتوانند در آگاهی،کسب و کار و تجارت و تبادلات علمی و فرهنگی نقش به سزایی داشته باشند از آن رو میتوانند خطرات بسیاری هم داشته و گاهی کانون یک خانواده را بر هم بزنند.
اسفاده ی صحیح و با برنامه از شبکه های اجتماعی میتواند کمک بسیار خوبی برای بالا بردن اطلاعات فردی و گروهی شود.در ایران تلگرام و اینستا گرام دو شبکه ی اجتماعی پر مخاطب است که اگر درست از آنها استفاده شود میتوان به بهره بری خوبی رسید ولی اگر مدیریت و اشراف کافی بر روی آن نباشد میتواند نظام سیاسیفاقتصادی و فرهنگی کشور را دچار اختلال و مشکل نماید.