تغییر نکردن ساعت رسمی، یکی از موانع صرفه‌جویی در مصرف برق است

به نقل از پیام باقری، رئیس سندیکای صنعت برق کشور

عدم تغییر ساعت رسمی کشور یکی از مشکلاتی که امسال با آن مواجه هستیم. در صورت تغییر ساعت رسمی کشور می‌توانستیم از روشنایی طبیعی استفاده و ساعت شروع به کار را از ۷ صبح تعیین کنیم.

به گزارش نبأخبر،پیام باقری، رئیس سندیکای صنعت برق کشور عدم تغییر ساعت رسمی کشور را یکی از موانع صرفه‌جویی در مصرف برق دانست و گفت: با تغییر ساعت رسمی کشور می‌توانستیم از روشنایی طبیعی استفاده و در مصرف برق صرفه‌جویی کنیم.

وزارت نیرو طبق سنوات گذشته برای صرفه‌جویی در مصرف برق ساعت کاری اداره‌ها را در سال‌جاری تغییر داد. بر این اساس ساعت کار مراکز دولتی از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور سال‌جاری، ۶ بامداد تا ۱۳ خواهد بود.

در همین خصوص پیام باقری، رئیس سندیکای صنعت برق کشور، با تاکید بر افزایش مصرف برق در روز‌های گرم سال در گفت‌وگو با میزان گفت: عدم تغییر ساعت رسمی کشور یکی از مشکلاتی که امسال با آن مواجه هستیم. در صورت تغییر ساعت رسمی کشور می‌توانستیم از روشنایی طبیعی استفاده و ساعت شروع به کار را از ۷ صبح تعیین کنیم.

وی با تاکید بر اینکه تامین پایدار برق بخش خانگی از اولویت‌های دولت است، اظهار کرد: تغییر ساعت اداری بخش‌های مختلف زندگی را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد، اما با توجه به اهمیت مساله تامین برق، باید این روش را اجرا کرد.

رئیس سندیکای صنعت برق کشور یکی دیگر از مشکلات صنعت برق را کمبود نیروگاه‌های تولید برق دانست و بیان کرد: برای پوشش میزان تقاضا و رفع ناترازی‌های تولید برق در سال‌های گذشته باید نیروگاه‌های جدیدی احداث کرد، اما احداث نیروگاه جدید مستلزم سرمایه‌گذاری‌های بسیار کلان است که منابع آن در کشور به مقدار مکفی وجود ندارد.

به گفته باقری در صورت عدم مدیریت و توجه به مصرف در سال‌جاری احتمال قطعی برق و خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده وجود دارد.

وی تاکید کرد: همانند سال‌های گذشته در زمان خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده اولویت برق‌رسانی با مصارف خانگی است به همین دلیل وزارت نیرو باید با برنامه‌ریزی مناسب با تغییر ساعت کاری واحد‌های تولیدی و صنعتی مصرف را مدیریت کند.

رئیس سندیکای صنعت برق کشور به اجرای طرح‌های تشویقی برای مدیریت مصرف اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از روش‌های متداول، اجرای سیاست‌های تشویقی و ایجابی برای کاهش مصرف برق مصرف‌کننده است. البته برای اعمال و کسب بهره بیشتر از این سیاست‌ها باید زیرساخت‌های لازم همانند نصب کنتور برق هوشمند را برای مصرف‌کنندگان مهیا کرد.

وی همچنین تاکید کرد: افرادی که در پیک مصرف، مصرف خود را کاهش می‌دهند باید مورد تشویق قرار گیرند تا فرهنگ صرفه‌جویی در کشور توسعه یابد.

 


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید