با روسیه برای بازگرداندن ایران به برجام همکاری می‌کنیم

به نقل از منابع خبری

FILE PHOTO: U.S. Secretary of State Antony Blinken speaks during a visit by U.S. President Joe Biden to the State Department in Washington, U.S., February 4, 2021. REUTERS/Tom Brenner/File Photo

آنتونی بلینکن بدون اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای در سال ٢٠١٨ و نقض تعهداتش در این توافق مدعی شد: اکنون نیز با روسیه برای بازگرداندن ایران به پایبندی به برجام همکاری می‌کنیم.

به گزارش نباء خبر،وزیر امورخارجه آمریکا در اظهاراتی درباره روابط کشورش با روسیه مدعی شد، با مسکو برای بازگرداندن ایران به پایبندی به برجام همکاری می‌کنیم.

آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری به بیان اظهاراتی درباره روابط مسکو و واشنگتن که این روز‌ها به ویژه بر سر مسئله اوکراین با تنش‌های زیادی روبرو است، پرداخت.

بنابر گزارش وب سایت وزارت امورخارجه آمریکا، بلینکن در بخشی از این کنفرانس خبری اظهار داشت: روسیه و آمریکا در گذشته حتی در زمان تنش‌های بزرگ از دیپلماسی استفاده کرده اند.

وی افزود: ما معاهدات هلسینکی را مذاکره کردیم. سازمان همکاری و امنیت اروپا را ایجاد کردیم، معاهده منع موشک‌های هسته‌ای میان برد و سایر معاهده‌های کنترل تسلیحاتی را امضا کردیم.

وزیر امورخارجه آمریکا همچنین گفت: این هفته ما به سایر اعضای شورای امنیت پیوستیم تا تاکید کنیم یک جنگ اتمی پیروز ندارد بنابراین نباید هیچگاه اتفاق افتد. ما در مورد برنامه ایستگاه فضایی همکاری داریم.

آنتونی بلینکن در ادامه بدون اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای در سال ٢٠١٨ و نقض تعهداتش در این توافق مدعی شد: اکنون نیز با روسیه برای بازگرداندن ایران به پایبندی به برجام همکاری می‌کنیم.

این ادعا در حالی مطرح شده است که دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ١+٤ با حضور غیرمستقیم آمریکا با هدف رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان و احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) این روز‌ها در وین، پایتخت اتریش در جریان است.

علی باقری رئیس هیات مذاکره کننده ایران روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت که “تلاش‌ها برای دستیابی به نتیجه ادامه دارد. ”

باقری تاکید کرد که رمز موفقیت مذاکرات وین دستیابی به توافق در زمینه لغو موثر تحریم‌های ظالمانه علیه ایران است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: هرچه قدر طرف مقابل ما آمادگی جدی تری برای لغو تحریم‌ها داشته باشند و اراده جدی تری برای پذیرش سازوکار‌های مد نظر جمهوری اسلامی ایران در لغو تحریم‌ها نشان دهند، به ویژه در دو موضوع راستی آزمایی و تضمین در مدت زمان کوتاه تری می‌توانیم به توافق دست پیدا کنیم.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید