صحبت های کاندیدا ها در مناظرات،رادیو و مطبوعات به صورت آرشیوی تاریخی نگهداری میشود و بعد از انتخاب فرد شایسته به ریاست جمهوری که توسط مردم شریف و فهیم بر منصب ریاست جمهوری تکیه میزند،به یک مطالبه ی عمومی بدل میشود.
محمدصادق زحمتکش|به گزارش نبأخبر ایام انتخابات به روزهای واپسین رسیده و نامزد های انتخاباتی هر یک میکوشد تا رأی قبولی خود را از مردم شریف دریافت کنند.
مردم میدانند که انتخابی شایسته میتواند مسیر مدیریتی کشور را تغییر داده و کشور را در راهی درست قرار دهد.
در دولت آقای روحانی چالش های زیادی از جمله برجام،fatf،بورس،طلا،بنزین،فساد های درون دولتی و… وجود داشت که صبر مردم وحتی حزب طرفدار آقای روحانی را نیز در آستانه ی لبریز شدن قرار داد.
اما آیا اتمام دوره ی ریاست جمهوری آقای روحانی همه ی مشکلات حل میشود؟
پاسخ در گرو انتخابی است که مردم میکنند و میتوانند خط فکری و مدیریتی جدیدی را روی کار آورند.
جمهوریت و اسلامیت دو رکن ایران بعد از انقلاب است.
جمهوریت بدون مردم معنا ندارد و مدیری که نگاهش به مردم نیست عملا قائل به جمهوریت نیز نمیباشد.
اسلامیت نیز به همین صورت است.مدیری که پایبند به رفتار و اعمال اسلامی نباشد جایی در نظام اسلامی نخواهد داشت زیرا خروج از این راه مساوی است با سقوط ارزش های انسانی و اخلاقی.
انتخاب مردم اگر در این دو رکن اساسی یعنی نگاه کاندیدا به جمهوریت که همان مردم است و اسلامیت که اخلاق و حدود اسلامی است باشد انتخابی شایسته است.
کاندید با برنامه و دلسوز کاندیدی مردمی است که میتواند مشکلات را با تعیین کابینه ای عاقل،عابد و روشنفکر و فعال حل نماید.
طی هشت سال گذشته مجموع عملکرد دولت آقای روحانی باعث کاهش اعتماد مردم شد که از این نظر نیز مسئولان آینده و کاندیدا های ریاست جمهوری وظیفه ای دوچندان خواهند داشت.
یکی از وظایف مسئولان در امر خطیر اعتماد سازی و ترمیم اعتماد مردم ارائه ی برنامه ی واقع بینانه و دوری از دروغ است.
برنامه و وعده هایی که با توجه به ظرفیت کشور توان پیاده سازی آن در کوتاه مدت و حداکثر 8 سال وجود داشته باشد.
طبق نظر سنجی ها و آمار های وزارت کشور پیشبینی میشود حدود 40 درصد مردم در انتخابات شرکت کنند.
عدم ارائه ی برنامه های واقع بینانه و دور از واقعیت میتواند این مشارکت رانیز کمتر کند که کاندیدا های محترم باید با دقت و وسواس زیادی به آن توجه کنند.
صحبت های کاندیدا ها در مناظرات،رادیو و مطبوعات به صورت آرشیوی تاریخی نگهداری میشود و بعد از انتخاب فرد شایسته به ریاست جمهوری که توسط مردم شریف و فهیم بر منصب ریاست جمهوری تکیه میزند،به یک مطالبه ی عمومی بدل میشود.
مطالبه ای به حق که با استناد به سخنان کاندیدا ها رخ میدهد.
مطالبه از وعده ها ، قول ها و برنامه ها در مورد مسائل چالش برانگیزی مانند برجام،مذاکرات،یارانه،وضعیت بورس،شرایط اقتصادی و… که همگی باری سنگین بر دوش دولت و رئیس جمهور منتخب آینده خواهد بود.