آمریکا از پایگاه هوایی رامشتاین در ایالت راینلند فالتس آلمان برای ارسال سلاح های ساخت روسیه به سوریه و تحویل آنها به معارضان این کشور استفاده کرده است. آمریکا این اقدام را بدون کسب اجازه از دولت آلمان انجام داده است. دولت آمریکا در نظر داشته با تحویل این سلاح ها به مخالفان بشار اسد، […]
آمریکا از پایگاه هوایی رامشتاین در ایالت راینلند فالتس آلمان برای ارسال سلاح های ساخت روسیه به سوریه و تحویل آنها به معارضان این کشور استفاده کرده است. آمریکا این اقدام را بدون کسب اجازه از دولت آلمان انجام داده است.
دولت آمریکا در نظر داشته با تحویل این سلاح ها به مخالفان بشار اسد، آنها را در مقابل ارتش سوریه تقویت کند و همچنین با این اقدام از مبارزه با جریان تروریستی داعش حمایت کند.
بیخبری آلمان
دولت آلمان از آغاز جنگ داخلی در سوریه در سال ۲۰۱۱ تاکنون مجوزی برای صدور سلاح به این کشور صادر نکرده است. وزارت امور خارجه آلمان و همچنین نهاد کنترل صادرات نظامی آلمان در وزارت اقتصاد این کشور اعلام کردهاند که هیچ اطلاعی از صدور سلاح از پایگاه هوایی آمریکا در ایالت راینلند فالتس به سوریه نداشتهاند.
برمبنای قوانین کنترل سلاحهای جنگی در آلمان، آمریکا موظف بوده برای صدور سلاح از خاک آلمان از دولت این کشور اجازه بگیرد. یکی از سخنگویان وزارت اقتصاد آلمان اعلام کرده است که آمریکا از سال ۲۰۱۰ تاکنون هیچ تقاضایی برای صدور اسلحه از خاک آلمان، به مقامات این کشور نداده است.
روزنامه آلمانی «زود دویچه» گزارش داده است که واسطههای ارتش آمریکا سلاحهای ساخت روسیه را همراه با مهمات آن به ارزش صدها میلیون دلار از صربستان، بوسنی و هرزگوین، جمهوری چک و قزاقستان خریداری کرده است.
سیآیای، آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) به این ترتیب میخواسته چنین وانمود کند که از مخالفان بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، حمایت نمیکند.
مبنای گزارش «زود دویچه» تحقیقات مشترکی است که کارشناسان این روزنامه با پروژه شبکه خبرنگاران علیه فساد و خلافهای سازماندهی شده (OCCRP) و شبکه خبرنگاران بالکان (BIRN) انجام دادهاند.
با به قدرت رسیدن دونالد ترامپ، طرح آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) در دوران باراک اوباما برای حمایت از مخالفان بشار اسد پایان یافت و برنامه تحویل سلاح به مخالفان اسد برای مبارزه با داعش در دستور کار آمریکا قرار گرفت.
پایگاه رامشتاین بزرگترین پایگاه هوایی آمریکا در اروپاست. مخالفت با فعالیتهای این پایگاه از طرف سازمانهای صلحدوست بسیار است. از همین پایگاه است که هواپیماهای بیسرنشین نظامی آمریکایی مجهز به موشک، علیه مواضع افراطگرایان در افغانستان، پاکستان، سومالی و یمن پرواز میکنند.